tiistai 19. elokuuta 2014

Ihanaa elämää 2

Mukava viikonloppu ja myös piristävä maanantai takana.

Kyllä vuoden vanha taapero voi olla ihana.Hyväntuulinen touhuaja, ilmeitä ja temppuja riittää. Iloa, todellista elämäniloa.
Rankkaa kyllä, höpsö lapsi ja kaksi höpsöä koiraa joista iso 60-kiloinen se kaikkein höpsöin. Kärsivallisyyttä hieman vaatii.

Lauantai-iltana sitten rentouduttiin ja saunottiin. Nautittiin taas rauhasta ja hiljaisuudesta. Maisteltiin pari lasillista viiniä.
Olen aina inhonnut punaviiniä mutta päätin viime viikolla, että opettelen ehkäpä vähän sitä siemailemaan. Suunnitelmana ostaa aina välillä pullo ja kokeilla jospa löytyisi sellainen jonka saisin jopa nielaistua irvistämättä.
No, isäntä kävi lauantaina alkossa, neuvoin kysymään makeaa viiniä sellaiselle joka inhoaa viiniä ja onnistuikin saamaan pullon joka ei ollutkaan niin kamalan pahaa. Punaviinihän on terveellistä kohtuudella nautittuna.

Kokeilu varmaan jatkuu jossain vaiheessa.

Ihana yllätys oli sunnuntai-illan puhelinsoitto eräältä ystävältä.Kysyi lähtisinkö hänen kanssaan maanantaiaamuna käymään Helsingin suunnassa, Ikea esim. kohteena. No tottakai, mukavaa pientä shoppailua tiedossa, vaihtelua arkeen.
Koko päivä meillä meni, kellon ympäri. Kivaa oli vaikka jalat väsyivät.
Kävimme Ikeassa,Bauhausissa,Jumbossa, Halvan ja Brunbergin tehtaanmyymälöissä(vähän tuli juu maisteltua),Marimekolla ja Vallilassa ja oiskohan ollut vielä muuta.....
Matkaan lähti pientä tarpeellista Ikeasta ja Jumbosta työhousut ja ihana käsilaukku. Paljon oli rupateltavaa ja maailmassa parannettavaa.

Ihana reissu. Kiitollinen olen ystävistä.Enkeleille lähti taas suuret kiitokset.
Olen kyllä onnellinen ja "rikas"ihminen.

Tänään menen kampaajalle, eipä hullumpaa sekään. Kyllä tämä pää tarvitseekin käsittelyä. Olen viimeksi käynyt huhtikuussa kun työkaverini tytär tarvitsi mallin näyttötyöhönsä. Annoin vapaat kädet ja todella lyhyeksi leikkasi tukan. Lyhythän miulle on ollutkin mutta ehkä siitä tuli jopa miun räväkkään tyyliin liian lyhyt. Joten on nyt saanut kasvaa muutaman kuukauden.
En yhtään tiedä mitä tähän haluan,väri saa ainakin vaihtua. Onneksi miulla on aivan ihana kampaaja, ideoita ja rohkeutta riittää, meillä molemmilla.

Huomenna on mentävä tekemään virallinen irtisanoutumispaperi ja viemään avaimet työpaikalle ja torstaina sitten heti aamusta kello seitsemän uuteen paikkaan vähän perehtymään.Vähäsen jänskättää, uudessa paikassa on aina jonkun aikaa ihan "pihalla". Mutta pikkuhiljaa.

Aloitan siellä sitten parin viikon päästä. Tämä viikko vielä saikkua ja sitten pari kesälomaviikkoa.Aika vilpoiset kelit laittoi, outoa helteiden jälkeen, miun varpaita palelee....villasukat kehiin vaan..

Eipä tässä ihmeempiä, laitan vähän kuvia viikonlopusta.



Siinäpä lapsonen ja innokkaat vahdit....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Kiva kun luit juttuni, kerro mitä sinulle kuuluu!