maanantai 4. elokuuta 2014

Uusi viikko

Maanantai mallillaan.
Viikonlopun saldona loikoilua, laiskottelua ja vähän lepäämistä välillä.

No jaa, normaaleja kotihommia ja saunomista, Kalevan kisojen katselua ja lueskelua.

Siinäpä se, osimoilleen.

Tänään piti kunnostautua.Siivota koira sekä huusholli.
Pienet päivätorkut ottaa että taas jaksaa.

Ruokana aamusella omena-banaani-nektariini-porkkana-lehtisalaatti-kookosöljy-smoothie. Sekaan heitin myös muutaman cashew-pähkinän.
Kahvia ja vettä.
Lounaaksi lohta ja salaattia.

Olo on kevyt.Ei turvotusta eikä ilmavaivoja.Huomenna tulee viikko tätä kokeilua, siis ilman viljoja ja maitotuotteita.
Todellakin, olen ollut viikon ilman leipää....eikä ole tehnyt mieli, enkä muuten valehtele.Ja rakastan ruisleipää.
Kokeilu jatkukoon, huomenna kurkkaan sanooko vaaka mitään..

Tällä viikolla odotan soittoa sieltä ihanasta hoivakodista jossa kävin haastattelussa kolmisen viikkoa sitten, toiveet on lähetetty myös maailmankaikkeuteen nyt vaan odotellaan.Toki jos loppuviikosta ei mitään kuulu soitan itse, katsotaan.

Aamulla yhtäkkiä tajusin, että kohta olen vapaa. Vapaa vastaanottamaan ihan mitä työtä tarjotaan jos haluan.Minulla ei ole siteitä mihinkään.Huikea tunne, eikä kumma kyllä yhtään pelottava.Ihmettelen itsekin luottavaisuuttani tulevaisuuteen.Joku varmaan kuvittelee että olen varakas tai miulla on varakas mies, ei, kyllä joka pennin tarvitsemme, ihan keskiverto immeisiä ollaan.Joku kuvittelee miut täällä vain kynsiä viilaamassa miehen elättäessä, ei kyllä itse itseni aion elättää ja laskuni maksaa...vaikka juuri kynteni lakkasinkin....vanhalla paksuuntuneella lakalla, tulos hirveä...joutaapi roskikseen tuo pullo.

Illalla menen kuuntelemaan luentoa joka koskee lasten hyväksikäyttöä.Erittäin tärkeää tulevaa ja nykyistäkin ammattiani ajatellen.Sellaisista traumoista kärsiviä saattaa tulla kohdalleni montakin tulevaisuudessani.Odotan luentoa mielenkiinnolla.
Menen sinne ystäväni kanssa, voimme vertailla samalla miltä tämä meidän "dieetti" sujuu..

Liikunnan päätin vakaasti aloittaa kunnolla tällä viikolla.
Eikös siivoaminen riitä tältä päivältä kun on niin kuumakin?

Kahvakuulan kaivan huomenna varastosta.Ilmalämpöpumpun lähellä onnistuu hyvin heiluminen.Seuraavana päivänä ei varmaan tarvikaan kun on paikat kipeänä.
Lenkille tahtoisin mutta tuo kuumuus.Enkä vieläkään ole muuttunut siksi ihmiseksi joka aamulla aikaisin ponkasee petistä lenkkipolulle hyvin nukutun yön jälkeen.Eikä miusta varmaan sellaista tulekaan...

Tai eihän sitä tiedä.Tulevaisuus voi tuoda tullessaan mitä vaan.Jännittävää.

Nyt sukellan Antti Heikkilän kirjaan hetkeksi, mieheni tulee tunnin päästä töistä tai toivottavasti vähän myöhemmin josko olisi muistanut kaupassa käydä tullessa, telepaattinen viesti menemään vaan, muuta en laita.

Koirat on hassuja, vanhassa kodissa eivät välittäneet miun imuroimisesta mitään, täällä pitää olla "auttamassa"ihan koko ajan.Siinä sitten 60-kiloisen pienokaisen kanssa toisiamme väisteltiin....
Nyt makoilee pumpun viileydessä, hyvä peli vaikka miun varpaita välillä paleleekin. Villasukat on sitten jalkaan etsittävä, niitä riittää, tulee kilisteltyä puikkoja aika ahkeraan.Vähemmän kylläkään näin kesällä mutta aina parit oltava kesken jos sattuu sormia syyhyttämään. Kivaa hommaa..

Ehkäpä palaillaan iltasella asiaan tai sen viereen..

Miten ne kommentit saa näkymään?????








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Kiva kun luit juttuni, kerro mitä sinulle kuuluu!